Slechte_leefomstandigheden

Honden en katten in Azië worden opgesloten in kleine hokken. Vaak worden ze zelfs vastgebonden. Ze leven onder barbaarse omstandigheden en krijgen een soortgenoot als voedsel toegediend. Ze worden geslagen en geschopt. Iedere beschrijving van de slechte leefomstandigheden van honden en katten in Azië schiet hier te kort. In China bijvoorbeeld worden honden en katten gefokt in het noordoosten van het land, omdat de temperaturen daar extreem laag zijn. Door de kou krijgen de honden een goede ondervacht, wat goed is voor de kwaliteit van het bont ...

Honden- en kattenvachten

Vacht Golden Retriever

Honden- en kattenvachten

Deze website bevat geen schokkende afbeeldingen, tenzij dit uitdrukkelijk is vermeld!

Wij zoeken vrijwilligers

Wilt u actief met ons meedoen? Geef u dan hier op bij ons campagneteam. Wij protesteren op vreedzame wijze tegen het honden- en kattenleed in Azië. Wij verstrekken informatie aan het publiek, de media en de politiek om dit leed onder de aandacht te brengen.

Het traceren van honden- en kattenbont is uitsluitend mogelijk via de SIAM-methode.
Lees meer...

Sinds 1 januari 2009 is het verboden om honden- en kattenbont te importeren. De wet wordt echter nauwelijks gehandhaafd. Wij willen overtreders van de wet, zonder het toepassen van geweld, ontmaskeren en aan de kaak stellen.