De aanwezigheid van invloedrijke dierenorganisaties in Azië is heel belangrijk in de strijd tegen het daar heersende dierenleed. Het beste kunt u deze organisaties financieel steunen, zodat zij hun werk kunnen blijven doen. Op de betreffende websites zijn de donatiemogelijkheden aangegeven.


AAF in Hongkong

Animals Asia Foundation

Animals Asia Foundation (AAF) is een sterk groeiende dierenbeschermings-organisatie in Hongkong die in 1998 gesticht werd door Jill Robinson. De AFF heeft ook vestigingen in China, Australië, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië en de Verenigde Staten.

De missie van de organisatie:

  • verbeteren van de levensomstandigheden van dieren
  • stoppen van dierenmishandeling
  • herstellen van het respect voor dieren

AAF in Hongkong www.animalsasia.org


KAPS in Zuid Korea

Korean Animal Protection Society

Korean Animal Protection Society (KAPS) is opgericht in 1991 om gewonde dieren te helpen. Deze organisatie wordt geleid door de gedreven Korean Sunnan Kum. Hij verwierf de steun van de Koreaanse overheid en heeft nu een belangrijke dierenorganisatie in Zuid-Korea.

KAPS in Zuid-Korea www.koreananimals.net


IAKA in Zuid Korea

International Aid for Korean Animals

Het International Aid for Korean Animals IAKA) is een non-profitorganisatie, opgericht door Kyenan Kum in 1997. Het doel van de organisatie is het bevorderen van de bescherming van dieren in Korea. Ze willen dit bereiken door het verspreiden van kennis over de slechte leefomstandigheden en de veel voorkomende dierenmishandeling.

IAKA in Zuid-Korea www.koreananimals.org


KARA in Zuid Korea

KARA

KARA (Korean Animal Rights Advocates) is een non-profit dieren-beschermingsorganisatie uit Zuid-Korea bestaande uit vrijwilligers. KARA werkt intensief aan de bewustwording bij het Koreaanse publiek over de ethische kwesties rondom de behandeling van dieren. Daarnaast is KARA actief in het bieden van onderdak en een veilige omgeving voor mishandelde dieren.

KARA in Zuid-Korea http://animalrightskorea.org


SCAD in Thailand

SCAD logo

Het Soi Cats And Dogs (SCAD) is opgericht in 2002. Soi is het Thaise woord voor 'straat'. SCAD is een non-profitorganisatie met realistische doelen: verminder het aantal zwerfdieren in Bangkok door middel van geboortebeperking (sterilistatie) en maak hun leven aangenamer, gelukkiger en gezonder.

SCAD in Thailand www.scadbangkok.org


ACT Asia in Nederland

ACT Asia

ACTAsia for Animals is een Nederlandse stichting die in 2007 opgericht is door ervaren dierenbeschermers. Bij hun werkzaamheden voor (internationale) dierenbeschermings-organisaties zagen zij de persoonlijk de hoge nood in Azië: verschrikkelijke vormen van dierenleed terwijl er nauwelijks dierenbeschermers zijn die het voor de dieren kunnen opnemen.

ACT Asia in Nederland www.actasia.nl

Deze website bevat geen schokkende afbeeldingen, tenzij dit uitdrukkelijk is vermeld!

Wij zoeken vrijwilligers

Wilt u actief met ons meedoen? Geef u dan hier op bij ons campagneteam. Wij protesteren op vreedzame wijze tegen het honden- en kattenleed in Azië. Wij verstrekken informatie aan het publiek, de media en de politiek om dit leed onder de aandacht te brengen.

Het traceren van honden- en kattenbont is uitsluitend mogelijk via de SIAM-methode.
Lees meer...

Sinds 1 januari 2009 is het verboden om honden- en kattenbont te importeren. De wet wordt echter nauwelijks gehandhaafd. Wij willen overtreders van de wet, zonder het toepassen van geweld, ontmaskeren en aan de kaak stellen.